Helgen

helgen har varit väldigt mysig. Det finns inget bättre än att tillbringa all tid med min älskling. Elliots dop var jätte fint och han lika så. Tråkigt att dom bor så långt bort bara så man ses ju inte så ofta.

Idag har jag tvättat lite och plockat som vanligt. Tänkte förvåna mig själv med att ta en promenad i de fina höstvädret. Men först måste ja hänga tvätten! :) Kram så länge.


Västerås

Nu sitter vi på tåget på väg till Västerås. Vi ska till min farmor och farfar och vara där över natten. Imorgon vankas det dop. Jag har verkligen saknat mina farföräldrar massor, finns inga som är bättre än dom. fina farmor & farfar ♥

Så det blir inte mer bloggning förns på söndag skulle jag tro. Ikväll lär vi sitta och spela kort och äta gott, en typisk kväll hos dom. Vill önska er alla en trevlig helg! Kram på er.



Dom bästa!


Myskväll

I onsdags hade jag och hjärtat myskväll. Vi åt pesto fylld kycklingfile med rotfrukter och klyftpotatis och till efterätt vart det vaniljpanacotta med passionsfrukt. Sen Satt vi i soffa och kollade på film och bara tog det lungt. Bara vi två (och mini i magen såklart)

Igår var Danni ledig så vi var ute med hans föräldrar hela dagen, införskaffade dop present. Handlade lite till bebis och var på ikea och åt mat :) När vi kom hem var min kropp helt slut och ryggen värkte som bara den. Det gick inte ens att sova. Nu får ja sluta upp å vara ute och ränna runt på de där viset, min kropp klarar inte av det.. Undrar hur de ska gå att fara ut och handla julklappar sen...




Nu ska jag dansa med damsugaren.. Ciao!


Havrebollar

Denna dag har de pratats en massa bebis och förlossninge med mickis. syster kom också förbi me lilla emilia :) och hon e alltid glad. mosters fina prinsessa! Vi bakade lite havrebollar som ja varit sugen på i flera dagar så nu finns de massor i kylen. Nu är jag helt slut och ska vila lite innan ja tar fram damsugaren och hjärtat kommer hem.


Tänk att det är 8veckor kvar, av 40? jag kan nästan inte förstå det. Så nära men endå så långt bort? 63dagar kvar till beräknat förlossningsdatum. Åh vad ja längtar!!  ♥








Godmorgon onsdag!

Godmorgon. Gick faktiskt upp kl 8 idag, så nu har jag ätit frukost och röjt lite här hemma. Snart kommer min vän mickis hit, blir lite kaffe och en massa prat.

 Ikväll ska jag och Danni laga god mat, efterätt och tända ljus. Lite bad och massage kanske det också blir. Ska bli så mysigt ♥ Vi hörs senare. Kram!


Dop present

I helgen ska jag och D åka till Västerås på dop. Ska bli jätte mysigt. Men vad ska man köpa? Jag har ingen aning om vad man ger bort i dop present. Vad tycker ni? Vad kan man ge en liten kille i dop present?
Den här lilla sötsaken Elliot som ska döpas ♥


BM besök

Var hos BM nyss. Allt såg bra ut med liten och han låg med huvudet neråt :) BM  sa också efter att jag ställt lite frågor kring vad som kan ske med magen att jag måste vila, vila vila och vila för att bebis inte ska titta ut för tidigt.. Så det ska vi försöka göra så gott det går!

Sf måttet var:30 precis som D gissade på. (Han är alltid med till mvc men idag kunde han verkligen inte, men nästa gång och alla andra gånger ska han med) han måste ju få vara med precis som jag! Han tycker att det är skoj :)



Nästa besök är den 10/11, då i v 33 ♥


Prinsens första nalle ♥

Har varit i jakobsbergs centrum idag med en tjejkompis som också ska ha bebis i december :) Fikade och handlade lite smått till de små. Jag har handlat som minst strl 56 i alla kläder, nu handlade jag också en body och ett par byxor i strl 50 som får åka med till BB. man vet ju aldrig, prinsen kanske är jätte liten.. Köpte också en jätte fin nalle som är helt underbart mjuk.

Prinsens första nalle ♥



Kläder från Newbie serien. Älskar deras mysiga bebiskläder!


Mamma och pappa

Man kan ju aldrig sluta att fundera på hur bebis kommer att se ut. Kommer han att likna mig? Eller kommer han att likna Danni? Eller en blandning av oss båda? Jag tror att han kommer att likna sin pappa mest :) Men man vet aldrig, snart går vi äntligen veta! Tänkte därför lägga in en bild på D när han e liten och en på mig .

 

Litens Pappa och Mamma ♥



Det här med att vara hemma..

Jag börjar få spel här hemma. Vad ska man göra om dagarna? Idag har ja plockat, städat, tvättat och skrivit mat lista. Vad nu då? Nu sitter ja här i soffan igen. Jag är inte van vid att vara hemma hela dagarna och börjar redan bli tokig. Vad ska jag sysselsätta mig med? Man kan ju inte städa varje dag, de hinner ju inte ens bli smuttsigt!?

Ni som är hemma, snälla hjälp mig. Vad gör ni om dagarna? Bebis kom till oss så snabbt du är redo så att du kan sysselsätta mamma  ♥


En liten Sandra. haha



I brist på annat kan ja ju visa en bild som ja hittade hemma hos mamma igår. Jag vet inte alls hur gammal jag var på fotot med jag skulle tro att jag gick i 9an? Låt mig skratta.


Åkpåse

I lördags när vi var ute och handlade lite så köpte jag faktiskt en åkpåse till bebis. Har ju velat ha en röd hela tiden, tycker det passar så bra i helsvart vagn. Så vi klippte en i helgen, då kan vi iaf bocka av ännu en sak på inköpslistan. Skönt!



Vi köpte också bebis första snuttis, som ska tvättas och sen ligga mellan mamma och pappa tills bebis får den ♥
Röd på ena sidan och svart/vit prickig på andra.


Söndag

Då var helgen slut och söndagen var här. Jag gillar söndagar, är något speciellt då? Myser lite extra. och idag var ju vädret på topp också! Gårdagen bjöd på lite bebis shopping och inflyttningsfest hos syster på kvällen. Dock vart det en väldigt tidig hemgång för oss då Danni jobbat hela helgen. Lägger upp lite bilder imorgon på vad som inhandlades :)
Ska dricka upp min kopp te nu sen ska vi krypa ner i sängen. Natti ♥


Kärlek

Så mycket känslor på en och samma gång. Kan inte göra annat en att fälla dessa tårar av lycka. Jag ska bli mamma, Danni ska bli pappa. Vi ska bli föräldrar! och tillsammans har vi skapat en liten människa. Älskade bebis, du kan aldrig ana hur mycket mamma och pappa längtar efter dig. Vi älskar dig redan så otroligt mycket. Du är allt våran fina lilla kille ♥


Lilla Du därinne
vi undrar så vem du är
att vi vet så lite om dig
fast du redan är här

är det dina tår jag känner?
är det ditt hjärta jag hör slå?
är det sant att du har ögon & naglar
& en mage att pussa på?

vi vet så lite om dig
fast du redan är här
men vi älskar dig så oändligt
vem du än är
♥ 






Fredag och bebismage

Ååh, redan fredag. Tiden verkligen flyger iväg. Snart december. Som vi längtar. Magen växer så det knakar och jag minns att ja tyckte den var så ptroligt stor i v 13. Nu är vi inne i v 31 och man ser stor skillnad. Hoppas tiden fortsätter gå fort och att de snart är december och bebis kommer till oss. Ja bara ler när jag tänker på det, snart är vi tre här hemma ♥

Magen då i v 13.



Magen nu i v 31.




Drömmen om ett barn

Såg nyss på "Drömmen om ett barn" Man ska vara väldigt lycklig över att man kan skaffa barn utan hjälp. Alla människor kan inte det. Jag önskar inte en enda människa att vara ofrivlilligt barnlös. ♥



Blivande föräldrar

Två så otroligt förväntansfulla blivande föräldrar. Tänk att vi två skapat ett mirakel, en skatt som bor i min mage ♥



Jag älskar dig min fina.


Sjukskriven

Var hos läkaren idag på MVC, är nu sjukskriven 100% fram till förlossningen. Men jag vet inte, jag gillar inte att bara vara hemma. Känner mig som en samhällsbov.. Äh, kan inte tänka så men jag hatar det! Finns tyvärr inte mkt man kan göra då njurar, rygg och foglossning ej vill ge med sig. Då är det lika bra att vila annars kommer det aldrig att fungera. Men jag kan endå inte sluta tänka på det. Vad ska nu arbetet säga? Ååååh :( men jag måste tänka på mig och bebis först och främst nu! Foglossningen börjar sakta men säkert ta över, de gör så ont att ja ibland inte kan ställa mig upp. AJ! Nu hoppas vi sista tiden går fort så att lillen kan komma ut till oss. Vi längtar så ♥





Kan inte riktigt sätta ord på känslorna, det är så blandat och kanske är det därför det blir så jobbigt?
 Ska tänka positivt nu. Ny vecka idag. V 31. WIHOOO!


Nytt

Detta inhandlade vi idag:

-4 nya soffkuddar
-En stor äldre klocka
-En ljuslykta (krona)
-Ett "ljus hus"
-Ramar och tapet
-En skylt i chabby chic stilen, men har ingen bild på den tyvärr.




Med tapeten och ramarna vi köpte gjorde vi egna stora och små tavlor:



Soffdelen i vardagsrummet:



Så dålig bild.. Tagen med telefonen som sagt. Men de får duga!


Inrednings shopping

Det vart en del inrednings shopping idag, pysslar lite här hemma nu. Sen ska jag visa er. Jag är så nöjd!


Vitt

Vill iväg och handla lite inredning och hemma hos oss är den dominerande färgen vit. Vita väggar, vita möbler. Ja nästan allt.


Pinsamt!

Haha. Idag råkade jag ringa David, det är Dannis bror. Han skickade då ett sms om att han var på kurs. (bara att ja trodde hela tiden de var min sambo jag pratade med) så jag svarade såklart på smset. Så här såg det ut.



så fel de kan bli!


Bra kamera?

Är det någon som kan tipsa om en bra kamera? Alla mina foton är tagna med min iphone och det är ju inte världens bästa kvalitet. Vill ha en bra kamera och fota bebis med! Vad säger ni? :) Vill inte ha en för stor och klumpig, och heller inte en som kostar skjortan..




Regnig tisdag

Så typiskt mig att sova till klokckan 12 när ja är hemma. Hela dagen är ju som bortblåst då. Jag måste lära mig ställa klockan och gå upp i tid, men samtidigt så känner jag att ja ska sova ut eftersom ja inte kommer att kunna göra det sen? Jaja, ibland kan man lyxa till det iaf. Idag har jag inga planer faktiskt, Ska tvätta lite kläder iaf. Men annars är det rent och snyggt hemma så det behöva inte göras iaf =) Vädret är ju väldigt tråkigt idag, så blir nog hemma iaf. regn o rusk.

Däremot skulle jag vilja köpa en bukett med fina blommor, för det finns inget finare än att ha färska blommor på bordet!


Bugaboo Cameleon

Sagt och gjort, tagit en bättre bild som ja ska visa er. Vagnen med vinterdäck på. Dock ser den skrynklig ut på bild men den är inte alls så i verkligenheten. Den är så fin!


Vinter hjul

Danni har precis monterat vintehjulen till vagnen.  Det är iaf en grej med Bugaboo som är så himla bra, att man kan köpa till vinterhjul! Vi försöker också lära oss att fälla vagnen upp och ner snabbt :D Vi älskar lillprinsens fina vagn! Den är så bra på alla möjliga vis. Vi är jätte nöjda med köpet!


Bilden är tagen med webcam, därav den dåliga kvaliten. Jag ska lägga upp bättre bild senare. Nu ska vi hem till svärföräldrarna på middag. Men sen lovar ja bättre bilder av vagnen.


bebis


Bebismagen v 30. Jag längtar efter våran lilla kille så mycket. Mammas älskling



Nu ett bad, sen en kopp te i soffan. Söndags mys!


Helg

Har haft för mkt för mig både igår och idag, inte alls haft tid för någon dator. Därav noll inlägg. Imorgon är det söndag och förhoppningsvis har jag mer tid över för datorn. Puss så länge ♥


V30

Vecka 30 idag!! Tänk att 3/4 delar av graviditeten gått och endast 1/4 är kvar. 10 veckor kvar. Vi längtar så efter dig ♥


Storkok

Just nu hemma hos oss är det storkok på gång. Vi gör böngryta och hoppas de kommer smaka bra? Vi har aldrig gjort det förr. Återkommer med både bilder och recension om vi lyckades eller ej. Tänkte iaf bjuda min svägerska Nettan på lite då ja vet att bönor är hennes favorit!


Föräldrarutbildning

Vi har haft fullt upp vad det verkar som eftersom att vi glömt bort att boka in oss på föräldrar utbildning? Måste genast kolla upp om det finns något eller några datum som passar oss bra. Det är ju näst intill bara 2 månader kvar så det känns lite stressigt. Men vad går man igenom? Är det något man har nytta av?

Vad säger ni. Har ni varit på föräldrarutbildning? Och var det något att rekomendera? (kommer gå iaf) men roligt att höra andras åsikter om det också.


Inköp hit och inköp dit

Det blir förmodligen en tripp till elgiganten för att kika på en diskmaskin, kyl/frys har vi beställt en från webhallen. Men varför inte köpa en diskamaskin när vi ändå är i farten? Vill ha en sån här:


Eller så funderar vi på en integrerad, som är inbyggd? Vi åker och kikar så bestämmer vi oss efter det vettja :)


Till dig min kära ♥

Idag när Danni kom hem hade jag middagen klar och blommor på bordet, en liten kärleksförklaring fanns också med. Jag ville visa min tacksamhet över att jag har honom och allt de stöd han ger mig. Mitt ljus ♥



Kärleken övervinner allt!


Underbart väder!

Idag är det ju helt underbart höstväder ute. Funderar på att ta mig ut en sväng, och få lite luft. Kanske svänger förbi svärmor och svärfar en liten vända. Men ut måste jag :) Hösten är faktiskt vacker dagar som denna.


Tisdag morgon

Godmorgon. Nu har vi dragit oss i sängen och älskligen har nu åkt till jobbet. Han jobbar ända till kl 20 ikväll och det är så tråkigt. Men vi får roa oss så gott de går :) Sitter och kollar på "Efter tio med Malo" det diskuterar om barnvakt till bebisar. De tycker att man ska skaffa barnvakt tidigt. - Jag vet inte alls vad jag tycker om det, lite svårt att svara på nu. Tiden får utvisa men jag tror inte att jag vill lämna ifrån mig en 6veckors bebis..

Dagens att göra
-Städa
-Vika tvätt
-Fika med Denise
-Laga mat

Sen så är vila ett måste, annars vet jag hur ont jag kommer att ha i slutet av dagen.. Men annars känner jag mig mycket piggare idag än tidigare. Vi hoppas det håller i sig. Även fast ja vet att det kommer att smälla till igen. Inte idag :)


V 29

Var hos barnmorskan idag och lyssnade på litens hjärtljud. Men de var lika svårt som vanligt då han är världens vildaste bebis. Men hjärtljudet låg iaf på: 152 och bebis växer fint. Jag mår också lite bättre idag men känner mig fortfarande helt utmattad och trött. Bm tycker inte jag ska jobba något mer. Vi får se vad läkaren säger på danderyd på torsdag. Ska iaf tillbaka till mvc läkaren nästa torsdag om inte annat och få ytterligare sjukintyg..

SF:29
HB:115
bebisens hjärta: 152


Danni har nu åkt iväg för att spela fotboll, så jag är ensam med bebis tills kl halv nio ungefär sen kommer han tillbaka. då ska vi mysa i soffan lite extra eftersom han börjar sent imorgon så kan vi vara uppe lite längre :) hehe. Min fina fotbollskille.

V29.


På torsdag går vi in i V30. Kan ni tänka er? Då är det bara 10 veckor kvar, men han är välkommen från v 36 :D 


Typiskt..

Igår så hände en väldigt jobbig sak, våran kyl och frys gick sönder. Hur kan man klara sig utan det? vi hade en kombinerad kyl/frys så att vi har nu ingenting! Har ätit hos svärföräldrarna idag och igår. Vi ska köpa en ny, men vi vet inte riktigt vad vi ska ha för en? Det funkar ju att gå iväg och äta några dagar men jag börjar redan tröttna. Hoppas verkligen vi hittar någon snart som vi kan köpa. Passar nog på att köpa en ny diskmaskin när vi endå är i farten. Men det är ju så tråkigt att lägga pengarna på när man ist kan köpa annat för dom? hehe. Men det är utgifter man får räkna med ibland.. Vissa kylvaror går iaf att förvaras på balkongen, tur att det inte var sommar värme ute!




Ja hade ju gärna vela rota efter något gått i frysen, eller kylen nu men de går ju inte alls bra. kanske hittar någon torr knäckemacka i skafferiet bara.. hehe


Grattis

Dannis bror David och hans tjej Nettan har äntligen köpt hus!
Grattis till er. (nu är du me på en bild på bloggen bästa nettan) ♥


Vänner

Dessa två underbaringar var nyss på besök.
Fina underbara ni ♥

Jenny och Karl


Hur länge?

Hur länge ska de fortsätta? Ska det hålla på fram tills att liten föds? Kära nån. Hur ska jag orka det? Denna smärta gör en helt slut. Orkar inte ställa mig upp, inte äta ingenting. Jag är så rädd. Tänk om de blir värre nu när jag är ensam.. Fy. hur mycket smärta klarar en människa av? Det måste finnas en gräns.

Vill att min älskade sambo ska komma hem från jobbet.
Tänk att man inte ens klarar av att ta hand om sig själv just nu, att man behöver hjälp med precis allt :( 

gnällig blogg jag vet. men jag skriver om mina känslor, de får man göra i sin egen blogg. Det är precis vad den är till för.






Det är du som gör det möjligt ♥

Denna människa alltså.. Han har varit med mig på sjukhuset 2 nätter i rad utan nästan någon sömn alls. åk och jobbat tidigt på morgonen, fixat så att någon är hemma med mig. Kommer hem igen och tar hand om mig. Jag ser på han hur trött han är, men han kämpar. Mitt underbara hjärta! Nu ligger han och vilar, han är värd det alla gånger. Han är så stark hela tiden och jag är så stolt över honom. ♥

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om honom. Om allt han gör för mig och bebis. Han har aldrig någonsin tänkt på sig själv i första hand, aldrig! Han e den bästa som finns. Och jag ser hur lycklig och förväntansfull han är. Han längtar precis lika mycket som jag om inte ännu mer efter våran son. När han går runt och testkör vagnen varje kväll, han pratar med bebis och pussar på magen. Han handlar saker till oss allihopp och är bara för bäst.
Jag är så glad och tacksam över att ha honom i mitt liv. Inga ord kan förklara, tack älskling tack!

Vad hade jag gjort utan dig min älskade? Vi två föralltid. Oändlig kärlek sen första dagen! ♥



Aldrig utan dig, inte en endaste dag. Jag älskar dig något otroligt världens vackraste. Snart har vi vårat kärleksbarn hos oss. Ingen kan vara lyckligare.



Vila

Igår kväll vart ännu ett besök på förlossningen, denna gång hade ja ännu ondare än innan. Jag trodde jag skulle svimma av den fruktansväda smärta ja hade. Jag kunde varken sitta, stå ligga eller någonting. ja bara skrek och grät. FY! 2 kvällar i rad har ja fått smärtan. Jag lovar, en människa kan inte ha ondare. Det är så fruktansvärt.

Fick iaf starka tabletter till slut och sen åka hem och vila. Är hemma nu. Om jag får så där ont igen måste jag läggas in. Det vill jag verkligen inte, men då kanske smärtan försvinner iaf. Har ständig värk men den där hemska får inte slå till igen!!

Mitt urinbäcken är så pass utvidgat att urinen fastnar, de kommer liksom inte ut. Plus att njurarna är svullna och kan finnas stenar  i dom. Detta förklarar iaf min ständiga ryggvärk.

Men som sagt, detta är ingenting som bebisen mår dåligt av, förutom när jag är stressad är han stressad såklart. Min lilla älskling! Jag blir så ledsen när ja tänker på att han blir orolig när ja har så ont. Men allt med liten såg så bra ut och för mig är det de som är huvudsaken :) ♥



Det är tur att jag har dig, du är alltid världens bästa stöd för oss. Världens finaste sambo och pappa! Inga ord kan förklara hur mycket jag älskar dig, och hur glad jag är för att du är min. ♥



Är iaf sjukskriven i 2 veckor heltid. Får se hur de blir efter det, jag kanske måste fortsätta att vila eftersom detta inte går att göra någonting åt.. Det visar sig.

Nu ska jag lägga mig och vila, är så rädd. Hoppas inte den där hemska smärtan kommer igen.


det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig..

Det ekar tomt här. Inga inlägg alls idag. Jag fick åka in till förlossningen natten till idag, hade sån smärta i ryggen att ja inte kunde andas. Sedan blod i urinet. Efter ett besök där samt ultraljus på njurar, verkar det vara njursten. Kanske därför ja har haft så ont i ryggen? Kan förklara mer senare, nu ska ja vila. ja e helt slut!

Allt är bra med bebisen i magen och han påverkas inte av detta. Tack och lov. Det är huvudsaken. Älskade son ♥


Stjärn tyg?

Snälla hjälp mig! Jag har letat och letat överallt och ingenstans efter ett marinblått tyg, men stora vita stjärnor på. Är det någon som vet vart man kan få tag i det? Vill sy gardiner och göra tavlor i samma tyg till litens rum. Men jag hittar verkligen inte? Det enda som finns är tyg med små stjärnor på, ungefär sånt här men de vill jag inte ha:



Men jag vill ju ha de där perfekta tyget med STORA stjärnor på? Så det inte är allt för många, då blir de så plottrigt tycker jag. Så om det är någon som vet säg gärna till mig så jag slipper åka jorden runt med magen :) hehe. Kram

Tänk er denna stjärna, i 2 panellängder (gardiner) vid fönstret? kanskke 4st nedanför varandra. Skulle bli så snyggt! (om ni ens kan föreställa er hur ja menar me mina konstiga förklaringar hehe) Vill ju hitta det så att jag kan börjar inreda rummet.



Hur ska ni inreda era bebisars rum? :D


oroväckande

I Metro imorse hade dom skrivit en artikel om barn som dör i mammas mage, de är så hemskt! Jag vill verkligen inte läsa sånt nu. Fruktansvärt om något sådant skulle hända. Det stod att barnmorskorna ej tar dom gravida på allvar. Att om dom hade lyssnat kanske några fler barn överlevt.. Fy. Jag mår inte bra över att läsa sånna spalter.. Nu en bulle :)


Liten i magen, mamma älskar dig mest av allt och jag hoppas du mår kanon och kommer ut till mig och pappa snart ♥


liten

Jag älskar att pyssla med litens saker ♥


baka bullar med en bulle i ugnen

Nu har vi bakat klart och ätit fördigt för idag :D Mums var gott det var! Men så jobbigt också, nu är jag slut som artist och ska vila resten av kvällen.






MUMS!


Kanelbullens dag!

Här hemma håller jag för fullt på att baka bullar. Såg nyss att degen jäst så mkt så att de ligger en massa på bordet också, inte bara i bunken.. hehe. Det ska bli gott med en bulle och lite mjölk sen :)
 Liten i magen har haft en lugn dag idag, ja gillar de inte alls för jag blir alltid så orolig. Han rör sig lite titt som tätt, men inte som han brukar. Däremot så har foglossningen tagit över.. välkommen du också! Åh vill njuta lite nu av att vara gravid, de är inte så länge kvar ♥

Här om dagen köpte vi en "klädhäst" till liten, jag älskar att pyssla med alla hans fina saker. Måste också säga att ja avskyr inlägg utan bilder, så här kommer en gammal bild på mig. Hemma hos min mormor. 


Måndag

Idag har jag jobbat mellan 7-11, det är så himla skönt att orka lite efter jobbet. Det gjorde jag aldrig innan. Ryggen gör fortfarande ont men jag vägrar vara hemma 100%. Foglossningen börjar spöka också, de värker och klickar så fort ja rör mig. Men det ska nog funka!
Jag och danni var nyss på jysk för vi såg en snygg sängram i tidningen, men så besviken ja vart.. Den var inte alls fin i verkligheten.. Smög också in på Lindex och bebis shoppade lite när vi endå var i farten :)





Det var denna vi var och kollade på, tycker den ser jätte fin ut på bilden? Men icke :(


Godnatt

Med detta säger jag godnatt, och lovar att uppdatera bättre imorgon ♥



Jag och hjärtat i london augusti 2010 :)



Vi i turkiet, sept 2010 ♥



Söndag

Då var det söndag. Helgen går alldeles för fort tycker jag. Igår hade vi en supermysig dag i Sigtuna. Vi åkte dit med några vänner, promenerade handlade lite i deras mysiga affärer och åt lite lunch. Det är verkligen ett ställe jag kan rekomendera alla att åka till. Det är så otroligt vackert! Bjuder på lite bilder från gårdagen. Se och njut!










De var iaf en jätte trevlig dag med våra fina vänner Karl, Jenny och Alex. :)


Mina hjärtan.

♥ Min systers barn: Emilia 2 mån, Meja 5år och Leo 1.5 år :)



Mosters älsklingar ♥


RSS 2.0