Lördag

Danni är med sin pappa på Byggmax och köper virke. Hans kompisar kommer hit om en stund och de ska bygga som en trall på balkongen. Så får jag göra den vårfin sen :) Mio ligger och sover nu och jag tänkte röja lite nu medans. Det gäller att passa på!

Igår hade vi besök av min farmor, farfar och kusin Eric. En lunch i centrum innan fikat hemma hos oss.

En totalt utslagen liten Mio i min farmors famn.



Min farfar


Bauhaus

Nu är vi på väg hem från bauhaus. Har köpt lite små lister så vi kan fixa lite hemma. Varför tar de alltid sån tid med lister? Hmm.. :)

Mio på bauhaus :)


Bissingar?

Jag tror minsan det är på väg upp tänder i Mios lilla mun. Han har svårt att somna och vaknar titt som tätt på natten. Händerna i munnen hel tiden. Han liksom gnuggar och bitet på dom. Och allt detta dreggel, vi har pölar där han varit. Lilla snutte! Gnällig e han också. Fått smörj tandköttet med Alvedon.

Kanske dyker de upp små bissingar i munnen snart? Är inte säker, men de verkar nästan så. Men inget som sybs än. Jag tycker de borde vänta lite till! Han är ju inte ens 3 månader.. Mammas hjärta <3


Skype

Mio har nyss skypat med min farmor och farfar som bor i västerås. Han tycker att de är riktigt spännande!


Dessa braiga onsdagar

Idag har vi en sån onsdag. Danni jobbar till 15 sen har han jobbat klart för denna vecka. Det finns ingenting bättre än tid med mina killar. Det uppskattas så att få vara tillsammans. ♥

Mio och jag har varit ute på en promenad, nu vilar han och mina nudlar står och kokar på spisen.

Mio kollar på fotboll med pappa


Charmknutte

Min charmknutte ♥


hej hopp

Idag har vi haft Evelina, Fredrik och lill Elvis här på besök. Sen kom Sussi också förbi :) Trevligt med lite sällskap när mannen i huset är på jobbet. Nu sitter vi och myser i våran nya soffa.

Sussi och lillemannen ♥


Yeey

Imorgon får vi hem våran nya soffa :D


Underbart väder

Vilket underbart väder att vakna upp till. Först en jätte glad bebis som får hjärtan att smälta med leéndet och sen detta underbara väder. Dagen kan inte bli annat än bra idag. Trots förkylningar, men de börjar bli bättre.

Danni jobbar kväll och har några timmar med oss nu på förmiddan innan han måste åka iväg. Blir nog en promenad och en glass iaf. Nu bus med Mio och lite frukost. ♥


Något på väggen

Vi har ett väldigt vitt hem som dom flesta vet. Inte en enda tavla eller dylit finns på väggen. Men nu har vi ju ett litet charmtroll här hemma som snart kommer att pryda hela lägengeten!

Denna fina bild ska vi rama in och sätta på väggen. Det blir den första. Åå så fin han är min lilla prins! ♥


Torsdag

Här hemma är vi förkylda som bara den. Usch! Lilleman ligger och sover lite nu och jag ligger i soffan och snorar. Hoppas vi blir friska snart så vi kan gå ut och göra annat. Soffan är inte speciellt rolig. Men ikväll kommer min lillasyster hit och äter middag med oss. Danni jobbar kväll.

1. Min älskling imorse 2. Jag precis nu


Godmorgon världen

Mio är pigg och glad som vanligt :)


Det bästa jag har

Det finns ingenting som är bättre än er. Ni är det bästa som finns och jag älskar er över allt annat ♥


Bad och lek

Mio har varit ute med pappa idag och sen gick vi hem till Jocke och Jojo på en mysig fika. Dom ska också få en lite kille i augusti ♥

Våran gladfis har badat och somnade redan för ca 1h sen (20:00). I vanliga fall brukar han somna vid 22-23 och sova till 07. Så vi får väl se när han tänker vakna. Hoppas de inte blir allt för tidigt, risk finns. Men de är bara att gilla läget och kliva upp med solstrålen. Gullisen!

Mio har haft klar-blåa ögon sen han föddes, men nu börjar de bruna smyga sig fram (mest i hans högra öga) och det fångade vi på bild ikväll.





Mio ensam med pappa för första gången

Mio är nu ute med pappa. Det är första gången jag är ifrån honom så de känns lite ensamt faktiskt. Men han har världens bästa pappa så ja oroar mig inte ett dugg :)
 Lillemannen vägrar ju flaskan så han kan ju inte vara borta från mig hur länge som helst. Men Danni ville vara lite ensam med honom idag och då får han det. Jag tycker de är jätte viktigt att dom får tid tillsammans själva också. Utan mig. Nu är Danni stolt ute och går med vagnen och här sitter jag. Ska hänga lite tvätt nu. 


Mina hjärtan ♥


Mio är 10 veckor nu. Vart tog tiden vägen? Vart är min lilla bebis?


Lördag

Och Mio sitter i soffan å tar de lungt. Sötunge <3


Det vackraste

Det vackraste som finns!


Torsdag

Full rulle. Evelina Fredrik och lilla Elvis kom hit imorse, sen tog vi en promenad och åt lunch i centrum. Sen hem till oss en sväng igen. Nu har dom precis gått hem, danni är på riskutbildning för körkortet och snart kommer alla tillbaka och de blir middag hos oss. Trevlig torsdag med andra ord :)

Nu sitter jag bara och beundrar min vackra son, jag blir så lycklig när jag tittar på honom. :)


De här med rubriker

Det är underbart att vara mamma! Att veta att du är den viktigaste personen i någons liv, att det är hos dig denna lilla människa söker tröst och att du är tryggheten i dens liv är en sån mäktig känsla. Jag älskar att vara Mios mamma! <3 min fina lilla stora kille.

9 veckor och 6850g tung! :) grädde i tuttarna ;)


Nu tar vi helg!

Danni är ledig tills på måndag så vi har långhelg tillsammans. Dessa stunder är bäst, när vi får så mycket tid tillsammans <3


Mina killar

Här är mina killar, de två jag älskar mest över allt annat på hela jorden. Min lilla familj <3

Mio är bara några timmar på denna bilden. Så liten <3


Måndag

Nu ska vi till öppna förskolan och göra hand och fot avtryck :) sen BVC besök!


projekt sänggavel klart!

Har ju glömt visa er hur sänggaveln blev. Vi är himla nöjda, den vart superfin. Passa perfekt in hemma hos oss :)


Enorm kärlek!

Den här lilla killen har gått från en gnällbebis till en superglad bebis som bara skrattar hela tiden. han ligger på golvet nu och är så glad. Jag pratar och sjunger för honom och han bara strålar. Det glädjer mig så att tårar kommer.. Han är det bästa jag har!  Han har också börjar sova hela nätter! Ca 21-07.. Ååå min underbara lilla kille ♥

Kärleken till sitt barn är det störta, mäktigaste och otroliga kärlek som finns. Tänk att lilla du är skapad av mamma och pappa. Du är utan tvekan det bästa vi har åstaommit i våra liv. 

♥ MIO, mamma älskar dig ♥


Min 2 månaders kille <3


Min älskling ♥


2 månader idag

Inga ord räcker till. Jag älskar dig så otroligt. Mitt älskade barn <3

2 hela månader har gått. De bästa i mitt liv. <3


Mickis 22

Grattis på födelsedagen vännen! Hoppas du får en toppendag, de är du värd! :)


Test

Test


Projekt

Projekt sänggavel. Kommer bli super när de e klart :)


Söndag

Söndags promenaden


Välkommen till världen Elvis <3

Imorse fick våra älskade vänner Evelina och Fredrik äntligen sin lilla Elvis! Välkommen skrutten. ♥


Mio 8 veckor

Idag blev våran stjärna 8 veckor ♥ Det är inte klokt vad fort tiden går!


Lördag

Mysig promenix imorse. Nu ska vi städa och sen tar vi nog oss ut igen :)


Bara massa mys

Myser för fullt här hemma med en ledig pappa. Bloggen får ligga åt sidan då :)


Våran stolthet ♥




2 underbara år och en underbar son <3

Idag har jag och min fina varit tillsammans i två underbara år. Vi har gjort så mycket tillsammans med det absolut bästa är våran underbara son. Vi tre föralltid. Jag älskar er mest av allt!


Torsdag

Jag är så stolt över min lilla kille som inatt sovit hela natten i sin egen säng. Utan att vakna :) mammas stors kille <3

Idag är danni ledig så vi har lång helg tillsammans :) min mormor kommer på besök så vi ska samlas hos min syster :) nu blir det frukost.


RSS 2.0