Gott nytt år!

Förra nyårsafton










.. Denna nyårsafton kommer bli betydligt lugnare än förra!


BF+3

Godmorgon! Detta var då alltså årets sista dag och bebisen kommer alltså bli en 2012 (om han inte är riktigt snabb och kommer på att han vill ut i skrivandets stund) hehe.  Behöver jag ens säga att 2012 kommer bli ett underbart år där jag och mitt livs kärlek startat året med att bli föräldrar? Otroligt vad stort!

Snart kommer Mikaela och Lova hit. Har längtat så efter dom. Så de ska bli mysigt. ♥

Ska äta upp min frukost nu, men ja skriver mer senare. Kram!


Tuffingen

Vrål åket


Top set

Vi har införskaffat oss ett nytt topset till vagnen :) Så att vi kan byta lite. variation skadar aldrig. Vi har ju eb Bugaboo all black. så köpte vi till ett top set i färgen "mandarin" kommer bli såå snyggt! :)


Här är vagnen helt svart.


Och här är sittdelen med en mandarin top. (chassit är iof inte svart på denna) 


BF+2

Trött på att se ut som en kossa!



Frågan är, varför jag började gråta när jag såg en annan som fick bebis igår skulle heta samma som våran pojke? haha. löjlig man är! Så ovanligt är ju inte namnet.. :) hehe


Mamma & Pappa längtar!

Ibland blir ja helt överväldigad av alla känslor. Tårarna bara sprutar. Jag längtar så in i norden efter våran skatt. Tänk när han kommer upp på mitt bröst för första gången åååååååh. Snälla skrutt, kom ut till mamma & pappa ♥


BF+1

Då går vi in på övertiden då. BM trodde aldrig jag skulle göra det. Och inte jag heller, men tydligen. Nu får skrutt gärna stanna till lördagnatt efter kl 12. Sen måste han ut! Jag är så orolig över att han ska bli så stor och att något ska hända under förlossningen. Som de gjorde när jag föddes. Fy! jag är jätte rädd :(

Idag ska ja bara ligga under filten här i soffan tills prins daniel kommer hem. Sen ska vi en sväng till syster med barn. Hon har nämligen köpt ett top set till våran vagn som vi ska hämta :)

Igår


Beräknat födelsedatum ♥

Idag är liten beräknad. Men tror absolut inte de blir någon bebis idag. Det blir nog förns nästa år, men bara 4 dagar kvar och de klarar vi väl. Ellerhur bebis? ♥
Vaknade kl 8.30 idag vilket inte alls är likt mig. De blir en lång dag idag alltså. Ska försöka ta mig ut i den friska luften iaf.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Vi väntar på dig nu hjärtat!


1 dag kvar!

Imorgon är våran älskling beräknad. Kan inte riktigt förstå det. Snart, när som helst kommer du våran älskling. Som vi längtar efter dig!


VECKA 10


VECKA 21



VECKA 28


VECKA 38


Och idag, 1 dag innan lillen är beräknad att komma till oss ♥


Gravid kossa

Varje Natt är numera spännande. Kommer jag att få värkar under natten? Nej! De verkar inte så.. BF imorgon men nu får bebis gärna stanna 4 dagar extra och komma i januari ist :) men som gravid, uttråkad och otrolgt trött så vill ja ju att han kommer nuu! Jag längtar ju efter min lilla bebis.

Jag har ont överallt, så ja kan nästan inte gå längre. Överallt. Utom i magen.. De är där jag vill ha ont!


Staden

En tripp till stan, fram och tillbaka med bilen för att kolla julskyltningen.





Promenad

Med min prins


ÄLSKLING

J A G  V I L L  G O S A  M E D  M I N  B E B I S!!  K O M  N U  I N N A N  J A G  B L I R  T O K I G!! ♥


Annandagjul

Hoppas ni haft en bra jul, de har vi haft. Lugn och skön :)
Idag ska vi däremot storstäda här hemma. Behövs. Vill göra de ganska ofta nu innan bebis kommer så att det garanterat är fint första gången han kommer hem ♥ För vem vet? 2 dagar kvar till BF så han kan kika ut när som helst. Har iof inga känningar på det alls. Så de blir nog en januari bebis.. Men som sagt man vet aldrig :)

Nej nu ska vi sätta igång med städandet. Kram!


God Jul!

God jul allesammans! ♥


Dan före dopparedan

Idag är det dagen före dopparedagen. Och uppesittarkväll, så vi ska spela bingo och hoppas på att vinna miljoner! Ser faktiskt inte alls fram emot julafton iår. De känns mest bara jobbigt om jag ska vara ärlig. Jag blir så stressad!! Men de blir nog bra endå :) Om en liten stund kommer Lollo förbi med victor (1månad) och ska lämna lite kläder och jag får snusa bebis. Ååå ja kommer längta ännu mer!

Trevlig fredag alla fina! ♥



julgodis

Julkolan står på spisen. Har aldrig gjort de förr, men kan man verkligen misslyckas? Återstår att se :) Jag har varit otroligt sugen på de i flera dagar nu. Och äntligen! Arg ja blir om de inte smakar himmelskt...


Torsdag

Natten var hemsk. Kunde inte sova överhuvudtaget. Upp kl 7 för ett besök hos BM. Allt såg bra ut :)
Nästa tid är inbokad den 5januari, men barnmorskan trodde absolut inte vi skulle ses då. Hoppas inte!!

När jag kom hem va jag otroligt trött och la mig i sängen igen. Vaknade kl 13. Bra jobbat. Har ätit lite ägg och bacon och nu väntar ja bara på att hjärtat ska komma hem. Ikväll ska vi till svärisarna på middag.

En bild på mig från Midsommar iår.



Behöver ja säga att ja inte städade garderoben igår? Nej ja tänkte väl. Ja gör de en annan dag :D


Natti natt

Vilken tur att jag kom på att jag har ett besök hos BM imorgon bitti kl 8. Hade totalt glömt det. Så nu måste jag försöka sova för att de va riktigt länge sen jag gick upp kl 7 kan jag tala om :) hehe. Natti!


Jahapp

Då har Danni åkt till Kista och jag sitter här. Vad ska man försöka hitta på nu då? Det finns inte så mkt att göra nu känns de som. Kanske ska tag i garderoben med mina kläder. Allt ligger hullerombuller. Känns inte som en jätte rolig aktivitet, men jag vill ju ha allt sånt ur världen när våran bebis kommer hem ♥


Onsdag

Det är ju så bekvämt att blogga med mobilen. Är för slö för att ta upp datorn :) inläggen blir betydligt fulare från mobilen men men..

Ligger i soffan med hjärtat som spelar FIFA. Ovanligt! Nej! Han ska åka till kista centrum senare, men ja måste stanna hemma då ja vet att min kropp inte orkar :( tråkigt! Vill orka ta mig ut som vanliga människor!! Snart snart :)


Tisdag kväll

Så mysigt att ha hjärtat hemma nu :) han sitter nu och masserar mig samtidigt som kan kollar på fotboll. Strax ska vi äta pannkakor som vi stekte tidigare men aldrig åt :)

Lycka till mina två andra gravida vänner som sitter hemma med värkar, jag är inte alls avundsjuk ;)


?

Vad ska man säga.. Så trött på att ständigt ha ont. Och idag är de värre än någonsin. :( Visste att ja skulle få ont så förstår inte att ja skulle ut på klapp sökning endå. Ligger i sängen och spyr snart av smärta. Usch, blir så ledsen av att inte orka göra någonting.. Längtar tills min älskling kommer hem. <3 imorgon är han ledig också så då blir det en massa massa mys! :)


Faderskap och AJ!!

Idag har vi varit och skrivit papper om faderskapsintyg och gemensam vårdnad :)

Efter de tänkte ja att ja skulle shoppa lite julklappar. Tjii fick jag!! Jag kan nu inte röra mig. Har så ont i ryggen och mellan benen att ja inte vet vart ja ska ta vägen. (kan bara tillägga att ja inte gick mkt alls, och inga julklappsköp vart de heller) Kommer gråta lite när mitt hjärta kommer hem. Usch. ska aldrig mer utanför dörren förns lillen e ute! Ska in i badet nu och få värme på nedre delen av ryggen som värker så enormt. Ska föröka mig dit först, bara de är ett projekt :(



Fina blommor av min älskling.




Lite jul




Puuuh

Har städat hela lägenheten från golv till tak, bytt lakan i sängen. vikt tvätt, tvättat mer tvätt. Lagat supergod middag. Lagt paket under granen och fått en STOOOOOR bukett med blommor av min fina sambo. Det finns ingen bättre än honom. Jag har den bästa sambon han gör mig så lycklig varje dag. All kärlek till min Daniel! ♥

Hade bilder ja ville lägga upp, men ja hittar inte sladden till kameran. så bilderna kommer sen! Får bli en bild på min snygging sålänge.


Måste

Evelina kom hit tidigare idag och vi drack lite te och pratade. Sen åkte hon till jobbet. Stekte lite pannkakor till lunch. Nu har ja suttit vid datorn en stund och ska ta mig upp och städa. Städa städa städa. Slänga i en maskin tvätt och vika den rena tvätten. Sen laga middag! Kycklingklubbor, ris och curry sås :) Mums!

Nej. Dags att sätta fart!


Måndag

Måndag och 9 dagar kvar till BF. 9 dagar. Minns när de var 50 och jag tyckte de var sååå nära. Undra när bebis behagar att kika ut till värdlen egentligen. Just nu känns de som han trivs väldigt bra där inne, känner ingenting. Ja tycker det är lite spännande att inte veta :) För snart e han här, hur som helst!

Vet inte vad ja ska göra idag. Städa lite kanske. Saknar mitt hjärta som är på jobbet extra mkt idag. Min prins ♥

Funderar på om man ska köpa lite nappar till bebis, har nämligen inte köpt några ännu. Någon som har tips på bra napps? :)


Lördag

Godmorgon. Vaknade upp lika besviken som alltid, utan ont! Fasiken hoho. :)

Hjärtat är på jobbet och jag sitter och kollar på Musikhjälpen. Sista dagen imorgon, jag älskar programmet och kommer verkligen sakna det. Välgörenhet och skoj på samma gång. hur bra som helst!



Ska strax över till mamma, sen kommer danni så får vi se vad vi hittar på.  11 dagar kvar till BF ♥


Rumpis

Lillen rumpis



Välkommen till världen

Välkommen till världen lilla prinsessan! ♥
Stort grattis till Mikaela och Emil till er otroligt söta dotter. Och grattis till Liam som har blivit storebror.



Jag längtar sååå efter att få träffa er.


Jag älskar mat!

Jag älskar mat!

Längtar tills dagens middag:
Potatisgratäng, lövbiffsrullader & en smarrig sallad




Ojj vad hungrig jag vart. Danni slutar inte förns 20 ikväll så de blir en sen middag. Måste äta något innan dess.


Snart så.

Jag har svullnat upp på hela kroppen. Jag har fått eksem i ansiktet som gör att ja inte kan dölja mina mörka ringar runt ögonen. Ja känner mig som en kossa. Älskar bebis magen. Men att vätskan svällt upp resten av kroppen gillas ej :(  Vill kunna sminka mig och ha fina kläder på mig igen! Men snart så. Snart är ja nog på banan igen!



Studenten. Jag, Emma och Johanna




Jag och Ullis innan utgång skulle jag tro..?




Gnällis..


Bebis

Nu ligger min fina vän inne på förlossningen. Snart kommer bebisen!! Ja är nervös! :D

Lycka till finaste du! Jag håller tummarna! ♥


Pankisarna fick liv i mig

Om de inte vore för att ja fick ett sådant enormt sug efter pannkakor hade ja legat kvar där ja låg. Men suget var så starkt så jag var tvungen att ställa mig vid spisen. Passade på att dra ett varv med snabelsugen när jag endå var i farten. Så nu är alla damråttor också borta. Wihoo.

Dom ska vara knapriga, stekta i massa smör annars äre inget å ha!



Finns kvar några i kylen, tänkte spara dom till min kära man som är på jobbet. Om inte suget tar över igen. Då kan ja tyvärr inte göra så mkt. Men jag tror inte de kommer, Inte idag.


Torsdag

Vad tiden rullar iväg. Trodde de var tisdag idag, men de var ju torsdag. Skönt. Danni åkte nyss till jobbet och jag måste lägga mig ner en stund. Känns som mitt huvud ska sprängas snart.

Har hela graviditeten sagt att bebis får antingen komma innan den 15december, eller stanna kvar tills januari. Och att bebisen skulle titta ut innan kl 12 inatt tror ja inte ett dugg på då allt är som vanligt. :) Får bli en januari bebis, vilket ja tror också. 2 Januari vore de bästa enligt mig för då är de bara 5 dagar övertid. Men vi får se, jag kan inte bestämma någonting alls. Han kommer när han kommer ♥

Ikväll kommer min vän carro hit. De blir middag, prat och en massa mys!



Snart ligger skrutten här ♥


Onsdag

Idag är de exakt 2 veckor kvar till BF.

Igårkväll ringde ja in till förlossningen. Har ju haft huvudvärk och illamående i över 1 vecka så ville bara höra med dom om de är normalt. och de skulle de inte vara så dom bad oss komma in. Väl där inne såg allt bra ut och bebis mådde prima! ♥ Det var inte havandeskapsförgiftning som dom befarade innan iaf. Skönt. Fick åka hem igen och antar att jag får må såhär tills prinsen kommer ut till oss. huvudsaken var att bebis mådde bra. Och snart är graviditeten över! Danni är ledig idag så vi ska strax gå hem till hans mamma och pappa på en fika. Resten av dagen blir lugn. Känner mig alldeles groggy.


Lillebror och hjärtat igår efter lucia firandet. snyggingar!



V39!!


Lucia

Har varit på en lååång promenad med mamma idag. Riktigt jobbigt, men skönt. Sen var vi på lillebrors dagis där det var lucia firande. Så nu har jag äntligen kommit hem och landat i soffan. Ska hjälpa Danni med hans iphone han hämtade ut idag :) Han beställde en vit, min är svart och jag är såklart avundsjuk nu.

En liten tomtenisse.


Så här sitter vi och myser nu. mysmysmyspys


Älskad

Tanken slog mig just. Att vi snart har våran lilla kille i famnen. Otroligt.
Jag gråter en skvätt. Jag är lycklig! Längtar efter dig lille vän ♥


Julskinka

Efter de senaste inägget la jag mig i sängen. Jag somnade och vaknade strax efter 14. Hur kan man sova så mkt? Nu kommer snart hjärtat hem. Jag ska tända lite ljus, skära upp julskinka och duka ett litet bord med massa gott. Mysigt!
Igår skrev vi också ett litet brev till förlossningspersonalen. Eller de vart mest bara punkter på våra önskemål. Det är nära nu, riktigt nära! De kan hända när som helst. Men de kan också dröja några veckor.. jag hoppas på de förstnämnda! Samtidigt som ja skulle bli glad över att få en januaripojke. Känns bättre på något sätt. Vi får la si hur de blir :)



Två är snart 3 ♥


Måndag

Har sovit till 11.30 idag. Skönt. Har endå inte så mkt aktiviteter på agendan just nu. Blir mest att vara hemma och vila.
Det finns inte mkt jag orkar med just nu. Gör ja något måste ja sätta mig ner och vila efter bara några minuter. Ja känner mig så tung otymplig och klar med att vara gravid. GE MIG VÄRKAR! Men som sagt, 16 dagar kvar till BF så att de lär ju tyvärr dröja ett tag. Men man kan ju alltid önska iaf.



Ska väl fortsätta med att bara sitta här i soffan och göra ingenting.. Så tråkigt. Kan någon aktivera mig? :)


3e advent

Idag har vi varit på julmarknad. Sen var vi hos svärisarna och åt lite mat. Sedan kom min mamma, syster och barn hit en liten stund. När dom gick gjorde vi julskinka, bakade lussebullar och klädde granen. Karl och Jenny kom förbi på lussefika också :)



Karl och Jenny hade också med sig presenter till bebis ♥



Sen var ju Stina med också.. :)



Nu sitter jag och hoppar på en pilatesboll.. Vill ha ut våran älskling nu!! :)


Vi två





En bild tagen idag i bilen


En lägenhet i lågor..

Japp, de var nära ögat!

Imorse när vi åt frukost tände vi som vanligt adventsljusstaken. (vi har blockljus i) Sen åkte vi iväg hem till Dannis bror och vidare därifrån till Karl och Jenny i bålsta. Kl 19 ungefär kommer ja på att ja inte släckte ljusen. och de hade Danni heller inte gjort. Snabbt samtal till svärmor som med extra nycklarna springer hem till oss och släkte ljusen. Vilken tur vi hade. Hela huset kunde brunnit upp? FY, hemska tanke. Lägenheten är fortfarande kvar. Och ljusen är släckta. Skyller på gravid hjärnan..


Här sitter iaf Karl och hjärtat mitt och myser :D


Fredag

Yes. Fredag och älsklingen är ledig i helgen. De blir en riktig myshelg. Tidigare imorse kom farmor och farfar förbi för att lämna julklappar. Nu är dom på planet på väg till Thailand där dom ska tillbringa 1 månad. Hoppas lillprinsen kikat ut när dom kommer tillbaka för då stannar dom här på hemvägen :)

V38 mama:



Mår fortfarande så himla illa. Känner mig helt slut. Om de fortsätter måste ja nog ringa fl för så här ska de väl endå inte vara? :(


Trött

Det är jätte mysigt att vara gravid och känna alla rörelsen lillen gör där inne. Pluttis!
Men nu är jag helt slut. Har ont överallt, kan knappt gå! Huvudvärk dagligen och ett illamående från helvetet som spökar dygnet runt. Mådde inte ens illa i början? Men nu minnsan. Vill ha ut våran älskling NU!!

Ursäkta klagandet :)


Kärlek

Det finaste jag någonsinn sett. Våran älskade son. Världens vackraste ♥




Jag smälter när jag tittar på dig. Finaste bebis!


Vilka är ni?

Ni är ju så många som kikar in här varje dag, men dåliga på att kommentera tycker jag allt ;)
Men vilka är ni? Om ni vill får ni gärna skriva en kommentar om vem du är! Vore superkul att ha lite koll :)


Jag är så glad att jag har dig, min stjärna!

 Det finns inga ord i världen som kan förklara min kärlek till den här människan. Det är något magiskt. Aldrig har jag i hela mitt liv mött någon som är så snäll och godhärtad som du. Det pirrar i hela mig när jag tänker på dig. Du är den prins jag drömt om sen jag var liten. Men jag trodde aldrig jag skulle möta dig. Men nu har jag gjort det och jag är evigt tacksam. Jag är så lycklig med dig min stjärna! Snart kommer våran son att födas, och han kommer få den bästa pappan ett barn kan få.
 Lycka! En enorm lycka, som jag bara trodde fanns i sagor.

Det ska föralltid vara vi. Du, jag och lilla grodan. ♥

Jag älskar dig så mycket Daniel





Föralltid! ♥♥


Tisdag

Oj vad tiden går snabbt. Samtidigt som de känns som den står stilla? De enda ja tänker på dag ut och dag in är på vårat mirakel i magen. Ja längtar något otroligt mycket nu. Och pappan likaså såklart =)
 Ska strax bege mig ut på en promenad med syster och barnen. Hoppas på lite sammandragningar. Hade massor igår!

Dom 2 största syskonbarnen Leo och Meja ♥


Håller också tummarna för min kära vän M!


Måndag

Har städat lite här hemma idag, sen gick ja hem till syster för att sedan hämta upp älsklingen på jobbet och hämta ut våran nya kamera. Ska testa den ikväll sen slänger ja upp bilder. Men först en bild på tjocka lilla ja idag. Ser ut som en tomtemor.



Magen e verkligen ENORM, varför syns inte de på bilden? Snart kan ja inte gå för ja e så tjock!


Mosters älskling!

Fina älskade lilla tjej ♥



Hon sitter så bra på mosters mage :)


Lördag

Nersjunken i soffan som vanligt. För slö för att ens orka göra frukost. Men måste göra det snart.

Ikväll ska jag hem till några vänner där de är "christmas coktail party" för mig blir det läsk.
Danni är på personalfest med jobbet men stannar inte så länge. Tack o lov.
Vore väl typiskt om vattnet skulle gå ikväll, bara för att han ska dricka några öl. Yes! De är min tur det..

Ska över till mamma och hjälpa henne med lussebullarna också. Hon e ingen höjdare på bakning :D haha.



Lill älsklingens saker är iaf nerpackade.. Man vet aldrig vad som kan hända.





V 37

Bild på magen V 37 (och danni med sin nya tröja, som han tydligen ska ha på dig imorgon.. på din personalfest) haha :)


Fredag

Fredag idag. Ingen rolig fredag då danni jobbar till 8 idag och arbetar hela helgen :( Har ägnat mig åt att sova sova och sova idag. Tvättat lite och slagit in några julklappar. Kanske ska ta en vända till coop sen. Roligare än så blir det tyvärr inte. Känner att ja gnäller en massa men ja e så trött på att vara tjock nu. Drömmde att ja födde våran son, världens vackraste pojke ♥ Kom till oss nu hjärtat. Vi längtar ju så!!



Lite julisar :)


Tillväxt ultraljud

Onsdagen den 7 december. Spännande, undra om han är stor som jag tror? :)






RSS 2.0