Onadag

Vi har varit på öppna förskolan idag för första gången. Jätte trevligt! Så dit går vi nog igen :)

Nu är vi hemma hos Mikaela och lova. Barnen har precis vilat och vi har ätit lunch. Nu blir de kaffe!


Jag älskar dig

Mammas solstråle <3


Tisdag

Vi har precis kommit in efter en promenad i det otroligt fina vädret. Så här glad är Mio nu :)


Fredag och gårdagens BVC besök.

Äntligen fredag! Som vi längtat ♥
Danni är nu äntligen ledig och vi kan mysa hela familjen.

Igår var vi ännu en gång på BVC för ett vanligt läkarbesök. Allt var så bra med Mio och han växer så att det knakar! Imorgon är han hela 7 veckor. Vart tog tiden vägen? Min älskling är redan så stor! ♥

Födelsevikt: 4590g
längd: 52cm

IDAG 6v 6dagar
vikt: 6320 g
längd: 61 cm!!

Nyfödd liten knubbis Mio



nästan 7 veckor senare:




Det finns ingenting som är bättre än att vara din mamma! Världens vackraste lilla kille ♥


Onsdag

Mio har haft en "jag vill inte sova dag idag" Men äntligen har han somnat! Så när han vaknar kommer han förhoppningsvis vara en helt ny och glad bebis :) Här kämpar han in i det sista för att hålla sig vaken. Mammas gullunge ♥


Längtar

..Efter våran nya fina soffa ♥


Det bästa vi vet!

Så här mysigt har vi det nu :)


Måndag

Då var helgen slut, äntligen! Nu ser vi fram emot två helger då Danni är ledig :)

Nu har vi beställt en soffa, vi hittade den på Mio (så passande) och den är såå fin :) bloggen kommer som sagt inte i första hand. När lilleman sover prioriteras städning och annat. Så nu blir det bara ett mobil inlägg samtidigt som lillen ligger i min famn och tuttar :) mitt matvrak.

Igår gjöt vi av hans händer och fötter, måste ju föreviga bebis tiden så gott det går :) min bästa vän Carro var här hela dagen också. Alltid lika roligt när hon kommer :)


Lördag

Jagärtrött.se


Soffa

Har idag varit på Mio i barkarby och kollat på en ny soffa. Imorgon ska vi beställa den och jag längtar tills den levereras, men de tar ca 6-8 v :/

Här är min Mio i bilen på väg till Mio ;)


Fredag!

Då var de fredag. Just nu sitter jag och ammar. Jag och Mio ska göra oss klara för att gå hem till lova och liam :)

Igår var Danni ledig så vi tog en lång promenad och hade med oss kaffe. De var ju underbart väder!

Trevlig helg! Kram.


alla hjärtans

Fick först sova lite på soffan, Danni tog hand om Mio och gjorde frukost.



Sen jobbade Danni kväll så vi åt en sen middag och gav varandra lite små presenter och lite extra kärlek ♥


Föralltid ♥

Det var en tuff resa för oss innan Mio äntligen kom till världen och slog upp sina stora blå ♥
Men efter ett x antal timmar av krystande och en helt slut mamma (pappa också såklart) kom han äntligen upp på mitt bröst. Vackrare hade vi aldrig sett. Vi kunde inte slita blickarna ifrån honom. Var han verkligen våran son? Som vi tillammans hade skapat? Ja, det var han. Lyckan var total! Tårarna rann ner från mina kinder. Jag var världens stoltaste kvinna.
När vi beundrat vårat lilla underverk en stund tar Danni fram en ask med ringar i. Han går ner på knä och håller samtidigt om mig och vårat mirakel och ställer frågan - "vill du gifta dig med mig?" Den stunden.. Jag finner inga ord. Inga ord kan beskriva min lycka! Jag hade nyss blivit mamma till världens vackraste och mest underbara lilla kille. Samtidigt som mannen i mitt liv friar till mig och bara öser komplimanger och vackra ord över mig. Nu sprutade tårarna och jag bara skakade. Drömmer jag? Det var så vackert. Han valde ett perfekt tillfälle. Det kunde inte blivit bättre. Han är perfekt!

Jag kan nu stolt uttala mig som mamma, och Daniels fästmö! Snart även som fru. :)

Jag är så glad att jag har er mina fina killar. Det finns ingenting som är bättre än er och jag skulle inte byta ut mitt liv mot någon annans i hela världen. Jag älskar er till månen och tillbaka. Jag är så otroligt tacksam för att jag får dela mitt liv mer er.. Mina hjältar!

Denna dagen kommer förbli den bästa i mitt liv ♥





(väldigt svårt att få ner en sån mäktig upplevelse i text)


Måndag

Idag har vi varit och hälsat på mitt jobb. Mio charmade såklart alla mammas kollegor :) Min charmör!
Sen åkte vi till jakan och handlade lite kläder till lillen, han växer ju så de knakar. Så 4 par byxor och 3 par bodys fick följa med oss hem. Och en mössa :) På kvällen kom min lillasyster Felicia hit och gosade med Mio medans jag lagade mat. Danni jobbade sent så han kom hem kl halv nio.

Fisen har nyss somnat så vi ska väl också krypa ner i sängen strax :)


Mammas charmtroll ♥



Mio hos moster ♥


Mammas hjärta!

Mio grät nyss alldeles hysteriskt så att tårarna sprutade. Usch. Mammas lilla hjärta. <3 de finns inget värre än att se ens lilla bebis gråta. Älsklingen. Nu ligger han vid bröstet och äter, snart somnar han nog men får ligga kvar ett bra tag så han känner sig trygg. <3


Lördag

Danni jobbar idag så jag och Mio har roat oss på egen hand.
Vi har varit ute på en lååång promenad och Mio sover fortfarande. Snart vaknar han nog för mat och mys. Tur är väl de för hans mamma saknar honom :) Ikväll ska vi titta på melodifestivalen och äta lax. Mums!


Jag älskar dig så otroligt mycket. Om du bara visste




Fredag

Myskväll med mina grabbar :)

Först hem till Mios mormor på middag! :) trevlig helg på er.


Torsdag

Idag har vi en väldigt missnöjd bebis som Inte kommer till ro någon annan stans än vid mammas bröst. Danni är ledig idag och vi kastade nyss i oss rester och ska snart ta en kopp kaffe och äta blåbärspaj innan vi ger oss ut på en promenad. Lillen hänger i bröstet nu och vi hoppas på att han somnar i vagnen sen. (han älskar att vara ute i vagnen) frisk luft behövs också!


Stoltare kan ingen vara

Om vi är stolta över att vara hans föräldrar? Ohja! Han är det finaste som finns. ♥







Jag smälter! Mitt fina hjärta, min vackra son. ♥


1 månad!

Idag är Mio en månad.

För en månad sen kl 7:39 förändrades mitt liv. Livet fick en otrolig mening och det vackraste jag någonsin sett föddes. Min vackra son, jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig. Du kommer alltid vara det viktigaste för mig. Jag gör allt för dig. Mitt hjärta!


Måndag igen

Dessa 4 dagar som Danni var ledig gick otroligt fort. Nu kommer han jobba 2 helger i rad. Det är så tråkigt när han jobbar. Helgerna är ju till för familjen. Men tyvärr så har han inte så mkt val när han arbetar i butik. Sånt är livet helt enkelt.

Mio är 4 veckor.
Han sover inte så jätte bra på nätterna. Han vaknar upp och är som orolig och ligger och låter i sömnen när han väl har somnat. Lilla prinsen. Nu sover han iaf och jag passar på att skriva lite.

Idag har vi inga planer. Vi skulle träffat Mickis och Lova men de var förkylda. Så då tänkte vi träffa min syster med barn, men de är också förkylda så vi stannar nog hemma idag. En liten promenad kanske vi hinner med iaf :)

Igår badade Mio med pappa. Sen bajsade han i badkaret, och då blir man såhär glad.
Mammas hjärta. Jag är så glad att de var just du som låg inne i min mage. Jag älskar dig. ♥


<3

Mamma älskar dig.


Lycka

Lycka är att vara mamma till dig. Underbara unge! ♥



Mamma och pappas ögonsten. Vi älskar dig mest av allt! ♥


Gosa gosa

Har lite svårt att komma till datorn om dagarna då Mio bara vill vara uppe hos mig. helst på bröstet. Inget annat duger (förutom pappa, men han jobbar) så att ingenting annat än gos hinns med här hemma om dagarna.



Men nuni. Så har hjärtat somnat i mamma och pappas säng och sover så gott. Men ja måste erkänna att jag saknar att inte ha honom hos mig. Men han vaknar nog snart, och hans pappa kommer hem. Lycka! ♥

Här är han just nu min fina gosis:



Å nu hör jag honom gny. såklart. Men ja han dricka en kopp kaffe iaf! :)


RSS 2.0