Vila

Med fötterna på bordet och hårinpackning i håret. Denna är suverän!!
 
 

54 dagar kvar så nu kör vi!

 Det är nu 54 dagar kvar tills vi ska till Grekland. Vilket betyder att träningen måste börja så nu har ja ju skrivit ut att jag måste träna så de blir ju riktigt pinsamt om jag nu inte skulle göra det. Ellerhur :D SÅ...  idag var jag ute och körde intervaller med mamma 6km.  Hem kom jag svettig, varm och rätt nöjd.
 
Svettig tjej efter träning
 
 
Nu sitter jag och Danni i soffan, Mio sover gott i sin säng. Lilla skrutten är inte alls bra idag :(
 
Mitt hjärta som somnade hos pappa
 

Fortfarande sjuk

Mio är fortfarande sjuk så våra dagar består endast av att mysa i soffan eller försöka truga i honom mängder med vatten. Febern är fortfarande hög och igår kväll gjorde vi ett besök hos farbror doktorn. Men de var bara virusinfektion så finns ju inte mycket man kan göra. Stackars min lilla mini.


Far och son

Jag tycker att Mio är väldigt lik sin pappa som liten. Håller ni med?
 

Tillbaks till rutinerna och en liten sjukling

Då var det måndag igen. Dannis semester är nu slut och han är tillbaka på arbetet.
Jag trodde jag skulle ha ångest en dag som denna men de känns nästan bara skönt. Skönt att vara tillbaka i det vardagliga livet med rutiner och allt vad det innebär.
 
Inatt vaknade Mio med över 40 graders feber. Som tur var sänktes den ganska snabbt ner till 38,2. Men var efter 6 timmar tillbaka på 40 igen. Nu har han precis vaknat från sin vila och ja ska ta temp igen och se vad den visar.
 
Mitt lilla gostroll imorse ♥
 

Första gången barn lediga!

I torsdags så frågade vi min mamma om Mio kunde sova där. Och självklart fick han det. Så jag och Danni tog oss ut till djurgården och gick på gröna lund. Det var så mysigt att bara vara vi två ♥  Vi älskar ju att åka karuseller så vi hade det himla skoj. Och de var såååå skönt att få sova ut dagen efter!
Mio hade haft det kanon hemma hos mormor så att nu känns de jätte skönt att veta att han kan sova där utan problem.
 
 
Min kärlek och jag ♥

Grekland

Vi har bokat en all inclusive resa till Grekland i september. Ja längtar så in i norden mycket!
Hit ska vi. Ser såååå underbart ut!
 

Bilbarnstol för stora killar

Igår var vi runt och kollade på olika bilstolar till Mio. Provade de även i bilen och insåg att våran bil är en väldigt liten bil. De trodde inte jag, men tydligen (audi a4)
 
I Häggvik på Big Baby köpte vi stolen. En Britax Hi way vart det. Nöjda, japp! Mio gillar sin nya stol. Våran stora kille är inte längre någon bebis ♥
 
 
På eftermiddagen vart det en tur till gymmet och sedan besök av familjen Melander/Eklund. Hade saknat dom sååå himla mkt då dom varit på vift mkt under sommaren. Skönt att ha dom hemma nu!
 
Vi precis ätit pannkakor och de fick även Mio smaka och de gillades såklart!
Nu ska jag tvätta av min lilla kladdkille och leka lite på golvet innan den riktiga middagen skall intas.
 
Puss så länge!
 

En helg full av aktiviteter

Helgen har varit fullspäckad. Fredagen började tidigt, redan kl 05.30 ville Mio slå upp sina stora blå.
Dagen spenderades ute i skokloster hela dagen, där fick Mio även bada lite.
 och på eftermiddagen gick vi upp till centrum och åt middag.
 
Kvällen fortsatte hemma hos min syster där vi spelade poker (helt fast, så roligt) Men vi spelade om ingenting. Vill inte riskera att spela bort pengar. På lördagen vaknade jag av frukost på sänge av mina älsklingar ♥
Sen vart det en titt i Jakobsbergs centrum på morgonen, och sedan 1års kalas hemma hos syster Emilia som fyllde år ♥
Även kvällen spenderades där och vi sov kvar. Skönt att slippa väcka Mio när han somnat.
 
Upp tidigt på söndags morgonen för att gå på Johannas babyshower. Jess hade bakat massa goda cupcackes och gjort en massa annat smarrigt. På kvällen var jag trött och somnade redan kl 20.
 
Skööööönt. Fick sovmorgon idag också.
 
Mio badar med pappa
 
 
Leo och Emilia
 
 
Babyshower
 
 
Min fina kille
 
 
 

God morgon

Idag är vi uppe med tuppen. Varje morgon vaknar Mio kl 6!! De är lite väl tidigt tycker jag. 7 är okej men inte 6. Känner mig såååå trött. Men mio är glad, som vanligt :)


Haga parken

Idag har vi promenerat i Hagaparken. Vi stannade till på en gräsmatta och åt lucnh och Mio fick leka. Han älskar att vara ute. Och vinden är hans bästa vän. De glädjer mig så att se hur lycklig han blir när han får vara ute och leka. Han fick också för första gången plaska i sjön. Även det var skoj! Min badkille ♥
 
Nu har han flera tänder på gång så han är jätte ledsen och har ont. Just nu är pappa med honom i sovrummet och försöker trösta. Usch, mitt hjärta går sönder. Jag önskar att ja kunde ta hans smärta ifrån honom, mitt lilla lilla hjärta ♥
 
 
Stora killen promenerar i Hagaparken

Hagaparken

Nu är vi på väg mot hagaparken. Där ska vi äta lunch och Mio ska få leka i gräset. Är så glad att ha Danni hemma! <3


Inrednings hjälp

Behöver hjälp här.
I vårat vardagsrum så saknas det något ovanför soffan. Men jag kan inte bestämma mig för vad jag vill ha. En spegel? En hylla? Foton eller en tavla? Det är svårt med tavlor också för att ja har inte hittat "the one".
Vad tycker ni?
Jag är lite inne på en vanlig vit hylla, där man kan ställa foton, ljus och variera lite med blommor och dyl. Sätter jag upp en tavel list kan jag ju bara ha sånt där. Nja, kluven tjej.
 
Bilder från vardagsrummet. Hittar inga bättre. Skall ta nya sen så man ser bättre. Men det är iaf här ovanför jag menar.
 
Mitt lilla gostroll är med på några hörn också ♥

Mio åker båt för första gången

Detta väder alltså. Det är så tråkigt att det bara regnar och regnar. Dannis semester är snart slut och vi har knappt sett solen över huvudtaget så i onsdags förra veckan hade vi ingen lust att sitta hemma mer, så vi tog en kryssning med min syster och hennes familj. Jag var ganska orolig hur det skulle gå med Mio att sova på båten men de gick hur bra som helst! Han älskade att vara där och titta på alla människor. Han gillar liv och rörelse min son :) Han somnade ca kl 21 och sov sen hela natten.
 
Detta kommer vi absolut att göra om. Skönt att komma bort lite ibland och de värmde att se så kul Mio hade med sina kusiner.
 

Ska försöka

Nu ska jag försöka bli bättre med att blogga!! De är ju så roligt att gå tillbaka och läsa senare i livet :)
 
Idag har Mio varit ute med pappa en sväng, så ja fick sova lite på morgon kvisten :) Sen tog vi en tripp till Ica maxi och handlade mat. Min mamma och syskon var förbi på fika också. Dom åker till kreta imorgon, ja är inte alls avis..
 
Mio somnade för 4 dagen irad ensam i sin säng med en flaska välling. Jag är så stolt! Min duktiga älskling ♥
 

Vad ska man skriva?

Jag har helt ärligt glömt bort bloggen helt och hållet. Vet inte alls vad ja ska skriva.

Tiden rusar förbi och på lördag blir Mio 6 månader!! Det är inte klokt vad tiden gått fort.

Han går/springer när man håller han i händerna
Han sitter själv och leker med sina saker på golvet
Han pratar maaaassor (dada baba gaga)
Han har sagt mamma!
Han väger 9kg

hmm. det är så mkt han kan, jag blir alldeles chockad. Han kan mer än vad man tror. Våran stora duktiga kille! <3

RSS 2.0