Löpningen

Gick sådär.. Jag är verkligen otränad och har ingen som helst kondition. Kan faktiskt skylla på mina stor tåar också. Har hemska nageltrång tillome så att de varar. (snusk) men så är de!

Nu ska jag mysa med mina killar resten av kvällen <3


Kommentarer
Postat av: malin

Åh vad jobbigt, men tror du sol kan göra så eksemen blir bättre? Tyvärr har jag ingen som helst erfarenhet med eksem så har inga tips;(



Aha då förstår jag, hade för mig att han tog nappen. Ah vad jobbigt, undra hur man ska gå till väga. Har ni fått några tips?

Jamie går att lura en stund när han vägrar napp när han är hungrig så då får han allitid minifom(för magen innan han matas) och då skrapar jag av nappen på skeden så den får smak av minifomet( han älskar det) då vinner jag några minuter ibland till och med somnar han.

För om Mio går att lura med bröst mjölk på napp eller fingret så han vänjer sig med andra "föremål" i munnen. Sen föredrar J, nappar i gult gummi minns inte vad de kallas och den ska vara formad. Vi prövade en sån där genomskinlig som var mer rak den tog han inte. Haha kan inget om sånt här vill bara försöka vara till hjälp. Våga fråga om de jag skriver makes no sense haha

2012-04-02 @ 15:46:31
URL: http://malinlidgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0